Leverans

Leverans sker så fort pengarna är insatta på kontot och allt är grönt. Paketet bör finnas hos kunden inom 1-3 arbetsdagar efter betalning, beroende på bank. Kunden betalar frakten.

Nyheter

Kategorin uppdateras en gång i veckan.

Inga nyheter för tillfället.

Betalning

Betalning sker till mitt swedbank-konto.
Efter överrenskommelse packas paketet direkt och skickas så fort pengarna syns på kontot.

Frågor och svar

Vad betyder namnet Beadelicious?

Jo Beadelicious kom min syster på faktiskt. Eftersom mina smycken är gjorda av rörpärlor (pärlbrickor) översatte vi det helt enkelt till engelska och då heter det perler bead, alltså blev det BEADelicious. De första fyra bokstäverna är från den engelska översättningen och det byggdes ihop med Delicious, som tillsammans blev Beadelicious (uttal Be Delicious) och ett riktigt passande namn till min hemsida då översättningen till svenska blev "Var läcker", vilket jag tycker man är i mina smycken :)

Vad kostar dina smycken?

Titta under kategorin Sortiment för information.

Vad kostar frakten?

Den ligger på 35 kronor.

Fler frågor kommer!

Beställa

Om du vill beställa smycken hos mig är du hjärtligt välkommen att mejla mig på beadelicious@live.se. Beställningar kan du INTE göra via kommentarsfältet.

Om mig

Mitt namn är Jennie och jag är en 21 årig tjej som kommer från västra Skåne, men just nu bor i Mjölby. Jag är väldigt kreativ av mig och älskar att tillverka saker. Just nu är jag på gång att starta ett smyckeföretag med unika smycken. Detta är en sida jag har medan jag jobbar på den riktiga hemsidan.
Min tanke med smyckena är att ni ska kunna köpa unika och påhittiga smycken att trivas med. För det mesta är smyckena färgglada vilket jag tycker är en symbol för lycka. Jag är själv oftast väldigt glad och vill att andra ska känna sig glada när de bär mina smycken.
Hör av er om det är något mer ni vill veta, men titta först under kategorin Frågor & svar och se om svaret på er fråga finns där.
MVH Jennie

Galleri

Här kommer jag visa bilder när kunderna har halsbanden på sig. Skicka jättegärna bilder ni som har mottagit ett eller flera av mina halsband så andra kan få se hur de ser ut.

Inga bilder i galleriet

Kontakta mig

Kontakta mig gör du antingen via min mejl beadelicious@live.se eller via kommentarsfältet nedan.
RSS 2.0